Klinček SILVER STARS® SUPERNOVA, P9

Dianthus Caryophyllus Silver Stars® Supernova

3,15  Original price was: 3,15 €.2,50 Current price is: 2,50 €. cena s DPH
-21%

Voňavá dlho kvitnúca trvalka dobre znášajúca sucho.

Katalógové číslo: KV379 Kategórie: , Značka:

Popis

Klinček SILVER STARS® SUPERNOVA 

Predstavujeme vám neodolateľný kvetinový skvost, ktorý si zamilujete na prvý pohľad – Klinček SILVER STARS® SUPERNOVA. Táto výnimočná rastlina je stelesnením elegancie, krásy a jedinečnosti, ktorú len máloktoré kvety dokážu dosiahnuť. Ak hľadáte spôsob, ako oživiť svoj domov, záhradu alebo balkón, tento klinček je presne to, čo potrebujete.

Dokonalosť v každom detaile

Klinček SILVER SUPERNOVA je viac než len rastlina – je to majstrovské dielo prírody. Jeho nádherné kvety, ktoré sa rozprestierajú ako strieborné hviezdy, dodajú každému priestoru dotyk luxusu a sofistikovanosti. Každý kvet je starostlivo vytvorený, aby zaručil maximálny vizuálny pôžitok a zároveň dlhú životnosť.

Výhody, ktoré nezostanú nepovšimnuté

1. Jedinečný Dizajn: Kvety klinčeka SILVER STARS® SUPERNOVA sú výnimočné svojou striebristou farbou a jemnými okrajmi, ktoré pripomínajú hviezdy. Tento unikátny vzhľad zaručí, že vaša záhrada alebo interiér budú skutočne vyniknúť.

2. Odolnosť a Dlhá Životnosť: Táto rastlina je známa svojou trvácnosťou. Dokáže odolať rôznym poveternostným podmienkam a kvitne po celý rok, čím vám poskytne nepretržitú krásu.

3. Jednoduchá Starostlivosť o Klinček SILVER STARS® SUPERNOVA :

Klinček SILVER STARS® SUPERNOVA je nenáročný na údržbu. Stačí mu dostatok svetla a pravidelné zalievanie. Je ideálny pre začiatočníkov, ale aj pre skúsených záhradkárov, ktorí hľadajú rastlinu, ktorá vyžaduje minimálnu starostlivosť.

4. Univerzálnosť Použitia: Tento klinček je ideálny pre vonkajšie záhony, kvetinové záhradky, ale aj pre kvetináče na balkónoch a terasách. Môžete ho pestovať aj v interiéri, kde dokonale doplní váš obývací priestor.

Odpovede na vaše otázky

  • Je táto rastlina vhodná pre začiatočníkov? Absolútne! Klinček  STARS® SUPERNOVA si vyžaduje len základnú starostlivosť, čo ho robí ideálnym aj pre tých, ktorí s pestovaním kvetov len začínajú.
  • Ako často treba rastlinu zalievať? Odporúčame pravidelné, ale mierne zalievanie. Pôda by mala byť vždy mierne vlhká, ale nie premočená.
  • Môžem ju pestovať aj v interiéri? Áno, klinček SILVER STARS® SUPERNOVA je vhodný aj pre vnútorné prostredie, pokiaľ má dostatok svetla.

Výberom Klinčeka SILVER STARS® SUPERNOVA získavate nielen krásnu rastlinu, ale aj kúsok prírody, ktorý zútulní a oživí každý priestor. Naše rastliny sú vypestované s láskou a starostlivosťou, aby vám priniesli radosť a spokojnosť na dlhé roky.

 

Ďalšie informácie

Doba kvitnutia

V.-IX.

Farba

ružová

Intenzita rastu

priemerná

Kontajner

0,5L

Mrazuvzdornosť

– 32°C

Počet kusov na m2

05-Jul

Pôda

humózna

Použitie

nádoby, okraje záhonov

Predajná veľkosť

10-15 cm

Stanovisko

polotieň, Slnečné

Veľkosť

20-25 m

Recenzie (0)

Hodnotenia

Zatiaľ neboli pridané žiadne hodnotenia.

Be the first to review “Klinček SILVER STARS® SUPERNOVA, P9”

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

3,15  Original price was: 3,15 €.2,50 Current price is: 2,50 €. cena s DPH