Čučoriedka PINK LEMONADE

Vaccinium corymbosum pink lemonade

6,35  cena s DPH

Čučoriedka PINK LEMONADE je unikátna a zaujímavá odroda čučoriedky, ktorá upúta pozornosť svojou netradičnou farbou plodov.

Katalógové číslo: KV1010 Kategória:

Popis

Čučoriedka PINK LEMONADE je unikátna a zaujímavá odroda čučoriedky, ktorá upúta pozornosť svojou netradičnou farbou plodov. Na rozdiel od tradičných čučoriedok s modrými plodmi, PINK LEMONADE ponúka krásne ružové bobule, ktoré sú nielen vizuálne atraktívne, ale aj mimoriadne chutné. Táto odroda je skvelou voľbou pre záhradkárov, ktorí hľadajú niečo nezvyčajné a esteticky príťažlivé pre svoju záhradu.

Rastlina čučoriedky PINK LEMONADE je stredne veľký ker, ktorý dorastá do výšky približne 1,2 až 1,5 metra. Má vzpriamený a kompaktný habitus, čo ju robí ideálnou pre menšie záhrady alebo ako súčasť výsadby v nádobách na terasách a balkónoch. Listy sú tmavozelené, lesklé a na jeseň sa sfarbujú do nádherných odtieňov oranžovej a červenej, čo pridáva ďalší farebný rozmer do záhrady.

Plody čučoriedky PINK LEMONADE sú stredne veľké, pevné a majú pôsobivú ružovú farbu. Chuť týchto čučoriedok je sladká s jemnými citrusovými tónmi, čo ich robí jedinečnými a osviežujúcimi. Sú ideálne na priamu konzumáciu, ale aj ako dekorácia do ovocných šalátov, dezertov alebo nápojov. Vďaka svojej štruktúre má plody tiež vhodné na mrazenie, čo umožňuje ich dlhodobé skladovanie a využitie počas celého roka.

Pestovanie čučoriedky PINK LEMONADE je pomerne jednoduché. Táto odroda preferuje kyslú, dobre priepustnú pôdu a slnečné stanovište, ktoré podporuje jej optimálny rast a vývoj. Pravidelne zalievajte, najmä počas suchších období, aby sa zabezpečila dostatočná vlhkosť pre rastlinu. Použitie mulča môže pomôcť udržiavať vlhkosť v pôde a potláčať rast buriny.

Čučoriedka PINK LEMONADE je odolná voči bežným chorobám a škodcom, čo minimalizuje potrebu chemických postrekov, a tak je vhodná aj pre ekologické pestovanie. Táto odroda je známa aj svojou schopnosťou produkovať plody už v prvých rokoch po výsadbe, čo je výhodou pre tých, ktorí sa chcú tešiť z úrody čo najskôr.

Celkovo je čučoriedka PINK LEMONADE vynikajúcou voľbou pre tých, ktorí hľadajú dekoratívnu a produktívnu rastlinu s jedinečnými plodmi. Je to ideálna odroda pre každého, kto chce obohatiť svoju záhradu o farebné a chutné čučoriedky. Je vizuálnym, ale aj gastronomickým zážitkom.

Recenzie (0)

Hodnotenia

Zatiaľ neboli pridané žiadne hodnotenia.

Be the first to review “Čučoriedka PINK LEMONADE”

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

6,35  cena s DPH